Tillverkare
 
Utvalda
Sängstativet - Sesam Lyx Sängstativet - Sesam Lyx
1,690kr 1,260kr  
5 av 5 Stjärnor!
 
Kundvagn
0 produkter
 

Anti-Bakteriell MAX vattenrening

Anti-Bakteriell MAX vattenrening
Klicka för att förstora
Pris: 230kr 150kr
Tillgänglighet: I lager
Modell: Anti-Bakteriell MAX vattenrening
Tillverkare: Bedding Products
Snittbetyg: Inte betygsatt.

Anti-Bakteriell MAX vattenrening: När vattensängen efter bristande underhåll eller felaktig användning av vattenmadrassen (skötsel) behöver neutraliserande medel tillföras i vattnet och i sådant fall, tillföra anti-bakteriell medel och fördelen är att denna metod för behandling i vattenmadrassen nu inte behöver tömmas.

Användning av MAX vattenrening: Efter att en flaska anti-bakteriell MAX vattenrening hälls i den påverkade vattenmadrassen är lukten efter några dagar eller veckor försvunnen. Rena vattenmadrass (vattensängen) med löpande konvertering etc. noggrant med Vinyl Tvätt (Cleaner) för envisa lukter på vattenmadrassens utsida. Anti-Bakteriell vattenrening för insidan av din vattensäng, softsider är av bästa kvalité som är 100% biologiskt nerbrytbart. Finns som val av 250ml. Se mer information via denna länk: Våra enkla skötselråd.

 Obs! Detta medel är det starkaste vi har och är till för dom människor som provat allt utan framgång.

Användning av MAX vattenrening (Geruchshemmender entikeimer) rekommenderas vid probem med dålig lukt. Bedding Products - tillbehör för alla typer av vattensängar, softsiders via denna länk: Coating for life.

Skriv recension
Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig            Bra

Skriv in verifikationskoden nedan:

Anti-Bakteriell MAX vattenrening
Klicka för att förstora