Tillverkare
 
Utvalda
Sängstativet - Sesam Lyx Sängstativet - Sesam Lyx
1,690kr 1,260kr  
5 av 5 Stjärnor!
 
Kundvagn
0 produkter
 

Frakt & returer

Frakt- & Retur - Vattensängsspecialisten

 Köpvillkor i vår webbutik (Sverige):
Vattensängsspecialisten har reserverat sig för pris-, text-, valuta- och bildfel i denna webshop. Eftertryck, kopiering m.m. av Internetbutikens alla texter, länkar, bilder och filmer är strängeligen förbjudet. 
Frågor om våra enkla köpvillkor

                              

                              

Information:
Vattensängsspecialisten är en av Nordens ledande Internetbutiker för vattensängar. Vattensängsspecialisten står för bra priser och snabba leveranser. Att handla hos Vattensängsspecialisten är enklare och bekvämare än att handla i en vanlig sängbutik. Du väljer helt enkelt det du vill ha, klickar på knappen "kassan" där namn och adress anges samt betalsätt. Därefter är varorna på väg hem till dig. Vattensängsspecialisten expedierar vanligtvis beställda varor inom 24 timmar om produkten finns i lager och beställningen görs innan kl. 15.00. Med lagerförda produkter menas dom som har en leveranstid på 3 - 5 dagar (arbetsdagar), vid längre leveranstid ändras orderns leveranstid till det längsta datumet. De produkter som har en leverans tid på annat än 3 - 5 dagar så beställs dom på från våra centrallager om produkten är tillfälligt slut i vårat lager meddelas detta via automail. Allt annat skickas direkt från tillverkaren, fabrikören. 
Fråga oss gärna om våra leveranstider för vattensängar, samt övriga produktsortument

                                                          

 Kundtjänst:
För att enklast komma i kontakt med Vattensängsspecialistens kundtjänst rekommenderar vi att man E-postar oss under våra öppettider, alternativt mailar till oss då det passar dig bättre. För generella frågor om vattensängar, eller frågor rörande storlekar är det enklast att skicka oss ett e-post meddelade till följande mailadress:
 
Vår kundtjänst.

                                       

Webbbutikens öppetider är samma som våra löpande telefontider: Övriga tider nås vi enklast via vår kundtjänst.
Tisdagar - Fredagar: 12.00 - 18.00 (måndagar har vi stängt för kundbesök)

 

                         

Leverans:
Vi anlitar Posten, 
Schenker, DHL, Bussgods för en snabb och pålitlig leverans till dig. Du hämtar själv ditt paket på närmaste utlämmningställe, ditt ombud. Kompletta vattnsängar, softsiders skickas normalt med med DHL eller Schenker. Det går givetvis också bra att hämta dina beställda varor hos någon av våra sammarbetspartners om så önskas. Fråga oss vid beställning via vår Kundtjänst vad som gäller vid avhämtning. Spåra försändelsen denna länk.

          

Köpinformation:
Alla priser är i svenska kronor (SEK) inkl. 25% moms. Vattensängsspecialisten reserverar sig för prisändringar, slutförsäljning och eventuella faktafel som kan finnas på vår sida eller i våra annonser. Vi reserverar oss även för att de produktbilder vi visar på vår sida inte alltid stämmer överens med produkten. Frågor om våra priser - Kundtjänst

Obs! Priserna avser försäljning i Sverige och bor du i skandinavien går det givetvis bra att beställa till andra priser.

Frakt- & betalsätt:
Vattensängsspecialisten använder sig av viktfrakt. Detta innebär, exempelvis, att frakten räknas ut på hur mycket paketet väger och hur skrymmande det är. • 1:a klass brev utan kollinummer - Vid detta val har du som kund och Vattensängsspecialisten som leverantör inga möjligheter att spåra paket som kommer bort. • Rekomenderat brev - Detta innebär att du får ett kollinummer som gör det möjligt att spåra ditt brev via posten hemsida, du får en avi från posten när ditt paket kan hämtas på ditt utlämningsställe. • Bank/Kreditkort - Vi accepterar VISA, MasterCard/EuroCard, Diners Club och American Express. Fyll i ditt kortnummer och kortets giltighetstid, samt kortets CVV2/CVC-kod. Pengarna dras direkt från ditt konto i samband med att du godkänner transaktionen. All information rörande transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) och är krypterade, dvs. mycket säkra. Vi tar emot de vanligaste svenska betalkorten, dock ej Maestro eller VISA Electron. Har du problem med betalningen, kontakta Vattensängsspecialistens kundtjänst. Vår samarbetspartner för kortbetalning aktiveras snart på denna sida
. • För att se den exakta fraktkostnaden för en order lägg dina produkter i korgen och gå mot kassan så får du reda på hur mycket frakten blir. • För ej uthämtade försändelser debiteras Du med 350 - 500 kr. (detta beroende på att vi tvingas betala frakt och postavgift samt det arbete som tillkommer vid packning och returhantering. • Vår samarbetspartner för avbetalningar kommer att vara tillgängligt på denna sida under våren.

Produktgaranti:
Vattensängsspecialisten säljer endast officiell merchandise. Om du vill returnera en trasig produkt, kontakta kundtjänst via mail för utförlig returinformation. Vattensängsspecialisten står för din returfrakt genom att skicka ut en fraktsedel alternativt genom en s.k. frisvars-adress. Vattensängsspecialisten ersätter inte fraktkostnader som uppstår om man inte använder sig något av dessa två fraktalternativ. Fråga oss gärna om våran produktgaranti.

Ångerrätt:
Som konsument (privatperson) har du 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot en vara vi har skickat till dig. Ångerrätt gäller inte företag, kommuner, samt endast om varan med originalförpackning är i väsentligen oförändrat skick. Detta innebär att produkten skall kunna säljas som ny till nästkommande kund, utan att denne reagerar på att produkten ser använd ut. Du står alltid för returfrakten vid åberopande av ångerrätt. För att undvika problem när du vill utnyttja ångerrätten, tag kontakt med kundtjänst innan du skickar tillbaka varor. Observera att större försändelser måste returneras som företagspaket. Rekommenderade brev och postpaket körs ej ut till Vattensängsspecialistens centrallager och vi har därför ej möjlighet att hämta ut dessa. När du hämtar ut en beställd vara i vår butik, showroom gäller öppet köp i sju dagar på plomberad produkt, ej ångerrätt.

Vid åberopande av ångerrätt:
Meddela Vattensängsspecialistens kundtjänst inom 14 dagar från det att du har mottagit beställningen eller del av den att du avser utöva din ångerrätt. Returnera varan, i produktkartongen med det avsedda inneremballaget, snarast och senast inom 30 dagar efter att du meddelat oss om att du att avtalet frånträds. Obs! Ej uthämtad försändelse betraktas inte som utnyttjande av ångerrätten. Vattensängsspecialisten löser ej ut paket mot postförskott.

Reklamation:
För att kunna reklamera en produkt måste du uppvisa/bifoga originalkvitto eller följesedel nr. (för butiks- respektive orderköp). Vattensängsspecialisten kontrolerar alla inlämnade produkter innan reklamationen blivit godkänd.

Outlösta försändelser:
Försändelser som ej hämtas ut = (att väljer att inte hämta ut beställd vara) debiteras en expeditionsavgift om 350 kr för brevpost eller 500 kr för pake försändelsert. Obs! Du står själv alltid för returfrakten av outlöst försändelse.

Avbeställning av produkt:
Så länge produkten ej har hunnit paketeras går det bra att avbeställa dina varor genom att du skickar ett mail till avbeställning och anger vad du vill avbeställa samt ditt ordernummer. För att underlätta för kundtjänst, skriv "Avbeställning" i subject-/ämnesraden. Du får alltid ett svar om din avbeställning godkänns. Får du inget svar, kontakta kundtjänst. Vid eventuell leveransförsening har du möjlighet att avbeställa din order om föreslagen leveranstid ej godtas. OBS!. Summan återbetalas inom maximalt 60 dagar, vanligtvis inom 5 - 7 arbetsdagar.

Åldersgräns:
Om du är under 18 år måste din målsman godkänna beställningen.

Sekretesspolicy:
Informationen du lämnar om dig själv används endast internt. Inga uppgifter om dig kommer föras vidare till tredje part. Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna skall rättas eller raderas.

Force Majeure: 
I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses och påverkar ingångna avtal och utfästelser från Vattensängsspecialisten sida, som gör att Vattensängsspecialisten ej kan hålla nämnda avtal/utfästelser, skall utgöra grund till att Vattensängsspecialisten befrias från sina förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.