Tillverkare
 
Utvalda
Sängstativet - Sesam Lyx Sängstativet - Sesam Lyx
1,690kr 1,260kr  
5 av 5 Stjärnor!
 
Kundvagn
0 produkter
 

Akva Softsider med reducerat skum - Vattensäng för ramar

Akva Softsider med reducerat skum - Vattensäng för ramar
Klicka för att förstora
Pris: 22,002kr 14,995kr
Tillgänglighet: 3 - 4 Veckors leveranstid
Modell: Akva Softsider med reducerat skum - Vattensäng
Tillverkare: Akva Waterbeds
Snittbetyg: Inte betygsatt.

Tillgängliga alternativ:
Storlek på Akva Softsider med reducerat skum :
Dämpning av vattenmadrassen:
Delad vattenmadrass inkl. extra värmare:
Lådsocklar och Benti:
Sockelfärger hittar du under "Beskrivning" nedan:
Delbart överdrag till Akva:
Bäddmadrass 600gr till Akva:
Akva LEM – low energy matta: Skuminlägg för isolering för att förhindra värmeförlust genom bottenplattan och sockeln:
Formsyttlakan i färg/tyg: Vit/Satin:
Tillval av alternativ lösning:

Akva Soft: Akva Softsider med reducerat Skum är för alla som drömmer om att ändra sin madrass och säng. Även en bra och avkopplande sömn är inte beroende på hur sängen ser ut. Denna softsider ger dig möjlighet att sätta ihop din egen säng så att det i egen design och stil matchar dina önskemål. Finns i de flesta storlekar, även enligt kundspecifikation (specialmått). Finns med hårt eller mjukt skumkant beroende på belastning grad, fast kant om du föredrar den vanligaste lösingen och många olika tillämpningar (val av tillbehör).

Komplett Akva Softsider med reducerat skum inklusive: In-liner eller out-liner • Elektroniskt värmeelement med tremostat • En modern softsider med mjuka sköna kanter • Kan inte användas fristående (Soft skumram, standard eller hård/fast, reducerad vid huvud- och fotändan) och ska kombineras med vanliga sängramar, gavlar (Obs! Gavlar ingår ej i köpet och lägg bara till det när du beställer vattensängen eftersom sockeln till gavlar är extra stor) • Hygienisk och lättskött • Mycket enkel att montera • Byggd på avancerad ny teknik • Högsta kvalitet och 5 års garanti • Tillverkad enligt miljöstandard ISO 14001 • Passar perfekt till befintlig sängramar . Brochure (DK)

Akva LEM – low energy matta: Skuminlägg för isolering för att förhindra värmeförlust genom bottenplattan och sockeln. Är i rät linje med bottenplattan i hardside-ramsängar och passar till skumsidornas innermått för softsider. Pris för Akva LEM: 864kr 

 Trä och färgval för socklarnaVi erbjuder följande trä och färgval på våra socklar: Oljad Bok, Oljad Mahogny, Såpbehandlad Bok, Betsad Bok i Svart, Vit, Brun, Mahogny, Wenge och Grå till Softsider.

Lådsockel, huvudgavel och sängramar finns som tillval om så önskas. Vid beställning av andra storlekar än ovan, ber vi er att kontakta oss via detta mailObs! Huvudgavel eller sängram ingår ej, köp till det när du beställer vattensängen eftersom dessa ej kan eftermonteras. Delade madrasser finns bara i storlekarna 160x200cm och uppåt.

 Akva Waterbeds - Dämpningsgrader (DK)

 Akva Waterbeds - Monteringsanvisning

Skriv recension
Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig            Bra

Skriv in verifikationskoden nedan:

Akva Softsider med reducerat skum - Vattensäng för ramar
Klicka för att förstora
Akva Softsider med reducerat skum - Vattensäng för ramar
Klicka för att förstora