Tillverkare
 
Utvalda
Sängstativet - Sesam Lyx Sängstativet - Sesam Lyx
1,690kr 1,260kr  
5 av 5 Stjärnor!
 
Kundvagn
0 produkter
 

Akva Snoezel Softsider - Vattensäng

Akva Snoezel Softsider - Vattensäng
Klicka för att förstora
Pris: 19,379kr 15,075kr
Tillgänglighet: 3 - 4 Veckors leveranstid
Modell: Akva Snoezel Softsider - Vattensäng
Tillverkare: Akva Waterbeds
Snittbetyg: Inte betygsatt.

Tillgängliga alternativ:
Storlek på Akva Snoezel Softsider:
Dämpning av vattenmadrassen:
Sockel, Stativ, Bentiben och Lådsocklar :
Sockelfärger hittar du under "Beskrivning" nedan:
Delbart överdrag till Akva Snoezel Softsider:
Bäddmadrass 600gr till Akva Snoezel Softsider:
Inkontinenslakanet kan tvättas i 90°. Finns i måttet "standard softside” från bredd 90cm - 200cm:
Akva LEM – low energy matta: Skuminlägg för isolering för att förhindra värmeförlust genom bottenplattan och sockeln:
Formsyttlakan i färg/tyg: Vit/Satin:
Akva Sound® - För vattensängar:
Akva Vibrationsmassage - För vattensängar:

Akva Snoezel Soft: Vattensängens varma och mjuka rörelser ge människor med och utan funktionshinder en upplevelse av avkoppling och terapeutisk effekt. Akva snoezel softsider ger dig möjlighet att sätta ihop din egen säng så att det i egen design och stil matchar dina önskemål. Finns med hårt eller mjukt skumkant beroende på belastning grad, fast kant om du föredrar den vanligaste lösingen och många olika tillämpningar (val av tillbehör). Denna sänglösning är perfekt för den daglig verksamhet och finns med alternativa sockel lösningar för att passa både rullstolar och lyft. Akva Snoezel tyger har givetvis Öko-Tex Standard 100 och är därmed fria från alla skadliga ämnen. Önskas alterinativa sänglöningar för den dagliga versamheten (mail).

Komplett Akva Snoezel Softsider inklusive: Tvättbart överdrag (Antibakteriella textiler)  Care Kit (medel), Luftpump  Out-liner (säkerhetsduk) • Elektroniskt värmeelement med tremostat • En modern softsider med mjuka sköna kanter • Hygienisk och lättskött • Mycket enkel att montera • Byggd på avancerad ny teknik • Högsta kvalitet och 5 års garanti • Tillverkad enligt miljöstandard ISO 14001 • Kan användas fristående eller med vanliga sängramar, gavlar om så önskas? • Finns även med reducerat skum för inbyggnad i befintlig sängram och vid sådana önskemål ber vi er att kontakta oss innan. Akva Snoezel Softside + Akva Care.

Bilden ovan visar vår standard sockel till Akva Snoezel som givetvis finns i ett flertal färger.

Bilden ovan visar ett stativ för att kunna använda en lyft, som kostar 1875kr mer än en vanlig sockel.

Bilden ovan visar Akva Benti (sängben) som kostar 3500kr mer än en vanlig standard sockel.

Akva LEM – low energy matta: Skuminlägg för isolering för att förhindra värmeförlust genom bottenplattan och sockeln. Är i rät linje med bottenplattan i hardside-ramsängar och passar till skumsidornas innermått för softsider. Pris för Akva LEM: 864kr 

 Trä och färgval för socklarnaVi erbjuder följande trä och färgval på våra socklar: Oljad Bok, Oljad Mahogny, Såpbehandlad Bok, Betsad Bok i Svart, Vit, Brun, Mahogny, Wenge och Grå till Softsider.

Rekomenderade tillval: Musiksystem för multisensorisk terapi och avkoppling integrerad i vattensängen. Vi rekomenderar Swing - Quilit och Swing+ - Gortex som båda är Antibakteriella bäddmadrasserFinns i de flesta storlekar, även enligt kundspecifikation (specialmått).

Lådsockel finns som tillval som länken nedan visar. Vid beställning av andra storlekar än ovan, ber vi er att kontakta oss via detta mail (storlekar)Obs! Huvudgavel ingår ej, köp till det när du beställer vattensängen eftersom dessa ej kan eftermonteras. Delade madrasser finns bara i storlekarna 160x200cm och uppåt.

En introduktion till begreppet: Konceptet Snoezelen "(även kallad multisensorisk miljö) kommer från Holland på 1970-talet och har utvecklats för att ge människor med sensoriska störningar och svåra funktionshinder utmärkt fritid och möjligheter till rekreation. Konceptet, Snoezelen 'är sammansatt av två holländska verb snuffelen "och, Doezelen'. , Snuffelen "står för principen om fri vilja och, Doezelen" står för vård och säkerhet. Konceptet ursprungligen var avsedd att hjälpa gravt handikappade, under de senaste åren har också spridit sig till andra målgrupper. Fler och fler sociala institutioner har nu en multisensorisk omgivning och använda den för olika ändamål: Snoezelen kommer att omfatta används som rekreationsmultisensorisk stimulering effekten av stimulering av sinnena, riktat stöd, strukturerad terapi, behandling utbildning och miljö för olika metoder inom respektive sjukgymnastik och psykoterapi. Är Snoezelen "nu på väg att bli en integrerad del av det pedagogiska och terapeutiska arbete med människor som har olika åkommor. De positiva effekterna av användningen av Snoezelen upprepade gånger bekräftat genom observationer, åsikter och studier.

Fokus områden för: Snoezel

Institutioner: förskolor, daglig verksamhet, skolor, rehabiliteringsanläggningar, sjukhus, fria träningen, barnhem, center för äldre, vårdhem, boendeformer, utbildningsinstitutioner, företag, fritidsanläggningar, psykiatriska anläggningar, hospice, skyddade verkstäder.

Miljöer för begreppet: psykoterapi, arbetsterapi, musikterapi, gestaltterapi, basal stimulering, sensorisk integration, avslappningsövningar, krisintervention, gruppmöten, handledning, välbefinnande, folkhälsa, Psyko. (Källa: Deutsche SNOEZELEN® Stiftung)

                                                      

 Akva Waterbeds - Dämpningsgrader (DK)

 Akva Waterbeds - Monteringsanvisning

 Akva Sound® - För vattensängar.

 Akva Sounds - Monteringsanvisning (UK)

 Akva Vibrationsmassage - För vattensängar.

Skriv recension
Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig            Bra

Skriv in verifikationskoden nedan:

Akva Snoezel Softsider - Vattensäng
Klicka för att förstora
Akva Snoezel Softsider - Vattensäng
Klicka för att förstora
Akva Snoezel Softsider - Vattensäng
Klicka för att förstora
Akva Snoezel Softsider - Vattensäng
Klicka för att förstora
Akva Snoezel Softsider - Vattensäng
Klicka för att förstora
Akva Snoezel Softsider - Vattensäng
Klicka för att förstora
Akva Snoezel Softsider - Vattensäng
Klicka för att förstora
Akva Snoezel Softsider - Vattensäng
Klicka för att förstora
Akva Snoezel Softsider - Vattensäng
Klicka för att förstora