Tillverkare
 
Utvalda
Sängstativet - Sesam Lyx Sängstativet - Sesam Lyx
1,690kr 1,260kr  
5 av 5 Stjärnor!
 
Kundvagn
0 produkter
 

Vattensängsspecialisten

Vi är sängspecialisten för alla typer av vattensängar samt alla tillgängliga tillbehör och säljare av - marknadens mest genomtänkta, softsiders. Livskvalitet är att sova i en vattensäng från Waterbeds Store som är en del av företaget Yousee - Vattensängsspecialisten som har sin egna historia sedan 1982.       (Observera att vi givetvis säljer alla våra vattensängsprodukter till både privatpersoner, företag, kommuner).

           

Här är några av fördelarna med att sov i en vattensäng från oss. Värmen i en vattensäng hjälper till att få bort ömhet och spänningar! Vattensängen gör det lättare att somna! Vattensängen möjliggör längre perioder av djup sömn, med mindre rörelser i vattensängen samt färre uppvaknanden! Vattensängen bidrar till en mer avslappnande känsla på morgonen och hjälper till att undvika morgonstelhet! Vattensängen tillåter gravida kvinnor att sova bekvämare ... t.o.m. på mage! Att sova bättre ger livskvalitet och som alla vet börjar en bra dag med en god natts sömn. Vi är också skandinaviens mest heltäckande leverantör på alla typer av vattensängar.

För många sängtillverkare är fortfarande den stora frågan hur du som kund själv ska kunna betämma hur en säng skall förhålla sig till din eller eran vikt. Vi som är sängmakare och sängexperter har givetvis löst detta med en säng där du själv bestämmer hårdheten efter din egna önskemål - svaret är givetvis en vattensäng från oss!

Med vänliga hälsningar Vattensängsspecialisten.

    Prisfrågor på produkter, märken som du inte hittar i vår web-butik, sortiment, villkor, returer och andra frågor kring handel i internetbutiken. Ring eller maila oss gärna om du har några frågor om produkter eller hur du hittar och använder våran web-butik. Din egen online butik för vattensängar och softsiders.