Tillverkare
 
Utvalda
Sängstativet - Sesam Lyx Sängstativet - Sesam Lyx
1,690kr 1,260kr  
5 av 5 Stjärnor!
 
Kundvagn
0 produkter
 

Akva-Care + Forskning

 (Klicka på bilden nedan för att se mer information, samt mer och större bilder om vårt program för Akva Care).

Akva Cares produktprogram erbjuder alla en god chans att få optimala förhållanden för sin sömn, vila, avkoppling under normala förhållanden. För en stressade kropp finns även som bra lösing för funktionshinder människor....

 

Även, tryckavlastande stöd och värme, den högsta hygien och hållbarhet. Dessa attribut karakteriserar de generella fördelarna med att sova på vatten. Sådana fördelar förstärks av en hel del medicinska uppgifter om behandling och förebyggande av sjukdomar. Ta även del av den forskningen som finns via länkarna nedan.

                              

 Kontakta oss gärna för med information om Massage, ProActiv, Snoezel och Balance Floater® via denna text.

                   

Är vattensängar bra för din rygg? - Absolut! Om din vanliga säng är för fast och hela din kroppsvikt pressar ner på en tät yta som begränsar vital blodtillförsel ( I detta fall handlar det om att vi hämmar cirkulationen i kapilärnätet 28mm Hg och är tvugna att röra på oss då blodsirkulationen inte ger valda delar tillräckligt med syre). Det är därför du vrider och vänder dig i din säng när du sover! Om din säng är för mjuk (nerlegad) eller slitna, kommer den inte att stödja dig ordentligt. Resultat ......... ryggont och eventuella skador. Våra vattensängar uppfylla dock allas (dina) individuella kroppsformer. När vattnet (vattenmadrassen) omsluter varje kontur, stödja varje tum av din kropp utan tryck, så att du nu kan vila, sova, sömn hela natten eller återhämta sig. Better Backs by Better Beds ? (UK).